سلام من 20 سال دارم و حدود 1.5 سال پیش پای راست من در مسابقه فوتبال از ناحیه رباط قوزک پا دچار پارگی شدید شد و پس از استراحت این مدت پای من خوب نشده و با کمی فشار پام دچار درد و ورم میشه اگه میشه منو راهنماای کنید تا بتونم به روزهای عادیم برگردم،زندگی من فوتبال و اگه نتونم بازی کنم یعنی دیگه مردنم با زنده بودنم فرقی نمیکنه .ممنونم

دکتر علی فرخانی :

درمان پارگی رباط پا می تواند شامل فیزیوتراپی و استفاده از مدالیته هایی مانند : لیزر برای ترمیم سریعتر رباط باشد که ابتدا درمانی زمان بر است ودر طول درمان بهتر است فعالیت بیمار بسیار کم و راه رفتن کاهش یابد تا فشاری به مچ پا وارد نشود. [1401-10-14]

پاسخ سوال پزشکیرباط صلیبی

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

دلایل خشکی پوست چیست ؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

سوالات متداول درباره لیزیک قسمت یازدهم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

درمان تعریق بیش از حدکف دست با بوتاکس

مراقبت های پس از جراحی لیزیک

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

پیشگیری و درمان راش پوستی ناحیه تناسلی

ماستکتومی و انواع روشهای انجام آن

برای انجام ام آر آی باید به چه نکاتی توجه کرد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

علت و علائم زانو درد

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

در چه مرحله ای از خواب ، رویای شفاف دیده میشود

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]