با سلام پسری 30 ساله هستم در بدو تولد از ناحیه کتف راست دچار کشیدگی عصب شدم که دستم حالت لمسی پیدا کرد بعد از مدتی فیزیوتراپی و حرکت درمانی درسنین طفولیت وضعیتم بهتر شده اما خوب خوب نشدم آیا درمان قطعی وجود دارد؟آیا با عمل جراحی امکان درمان هست؟

دکتر علی فرخانی :

طبیعا با درمان فیزیوتراپی بهبود حاصل می گردد ولی در مورد جراحی با متخصص جراح مشورت شود. [1401-10-11]

پاسخ سوال پزشکیکتف و شانه

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

نه گفتن رابرای توصیه مصرف مواد مخدر یاد بگیریم

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

چطور گوشمان را تمیز کنیم؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

روشهای غیر جراحی لیفت ابرو

درد آرنج، علت و درمان با روش های طب فیزیکی و فیزیوتراپی

بی اشتهایی ( پرخوری ) عصبی در دختران و زنان جوان

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

تغذیه در دوران شیمی درمانی برای مبتلایان سرطان پستان

تریکوتیلومانیا یا اختلال کندن موی وسواسی

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

كاهش وزن در ورزشكاران