سلام.من یک ماه پبش لیزر کک و مک کردم که برگشت و شما کرم لایه بردار تجویز کردید الان حدود 20 روزه میزنم که این 20روز خیلی اذیت شدم و جاش همیشه قرمز شدید بود 1میخواستم ببینم باید یک ماه کامل بشه؟ 2 بعد از اینکه دوره مصرف لایه بردار تموم شد باید کرم خاصی دیگه ای بزنم؟3قرمزیش میره؟4نیاز به معاینه داره دیگه؟ با تشکر از زحمات شما

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر کرم قرمز میکند باید چند شب اصلا استفاده نکنید و بعد با زمان کمتر شروع کنید یعنی شب اول حدود 8 شب بزنید و 8.5 بشویید و این زمان را به تدریج زیاد کنید تا 12 شب ولی کرم را تا صبح نگذارید بماند. ضد آفتاب صبح فراموش نشود. یکماه بعد از این کار مراجعه نمایید [1401-10-11]

پاسخ سوال پزشکیکک مک

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

پرسش های متداول بوتاکس

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

فیلرها

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

کاشت ابرو به روش FUT یا پیوند واحد فولیکولی

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

کاشت موی زنده و طبیعی

تزریق مزوژل برای رفع تیرگی و سیاهی دور چشم

دکتر ایمان نیکخو [ پوست ، مو و زیبایی ]

بلفاروپلاستی پلک پایین بدون جراحی با پلکسر یا پلاسما جت

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

جوانسازی پوست با روش RF برای چه کسانی مناسب نیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

درباره فوق تخصص ستون فقرات

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

جوانسازی پوست با میکرونیدلینگ

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]