سلام از بچگی پوستم کک و مک داشت طوریکه بعد از سالها حتی بعد از بارداری هم نرفت قبلا دکترهای زیادی رفتم ولی بعضی ها مگفتند خودش از بین میره یکی هم گفت کرمش در امریکا هست.لطفا مرا راهنمایی بفرمایید .متشکرم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اصولا درمان دارویی در درمان کک مک موثر نیست و بهتر است که لیزر انجام شود درمان با لیزر تقریبا قطعی است ولی بعد از آن استفاده از کرمهای ضد افتاب ضروری است [1401-10-11]

پاسخ سوال پزشکیکک مک

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

برجسته سازی چانه با تزریق فیلر

چگونه با هراس اجتماعی مقابله کنیم ؟

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

تغییرات در ام آر آی بعد از عمل با لیزر پلاسما

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

زمان مراجعه به پزشک در صورت درد سينه يا ماستالژی

علائم بیماری روزاسه و راههای مقابله با آن

ناخن و مراقبت از آن

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

افتادگی پوست چگونه درمان میشود؟

اصلاح گودی شقیقه ها با تزریق چربی

کلینیک بنیتا [ پوست ، مو و زیبایی ]