سلام و ادب. آقای دکتر! 1.خیلی وقت پیشها پای یه سخنرانی بودم که دکتری گفت چنگ زدن به سر در هنگام شستشو بسیار خطرناک است. دلیلش را نتوانستم بشنوم. لطفا دلیلش را بفرمایید. آقای دکتر من سالهاست که شوره چرب و تیکه تیکه در سرم دارم و هنگام استحمام چاره ای جز چنگ زدن با ناخن ندارم. چه کنم؟ 2. اگر پوست صورتم را نیز با چنگ (باصابون) نسابم بعد از حمام پوست پوست میشود. جای جای صورتم داره پر از مو و نیز چروک میشه! چه کنم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به موها اسیب میزند شوره سر باید درمان شود و حمام منظم تر مفید است [1401-10-12]

پاسخ سوال پزشکیشوره

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

نحوه تهیه و تزریق نانوفت برای زیر چشم

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

رفع غبغب

آرتروز زانو یا ساییدگی مفصل زانو چیست؟

سونوگرافی واژینال در بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

استراحت مطلق در بارداری

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

خدماتی که در مطب دکتر پونه دورودی ارائه می گردد

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

جوانسازی پوست و لیفت صورت در سنین مختلف

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

سرطان مثانه چه بیماری است؟

اوزون تراپی مو چیست؟