باسلام همسر من مدتی در ناحیه نوک انگشتان دستش احساس داغی می کنه و کمد درد هم داره می خواستم بدونم به هم ربطی داره و دلیل این احساس گرمای شدید را می خواستم بدونم باتشکر

دکتر علی فرخانی :

وجود حس داغی در نوک انگشتان دست می تواند به دلیل مشکلات عروقی و یا مشکل در سیستم اتونوم (سیستم عصبی خودکار) یا همان سمپاتیک، پاراسمپاتیک باشد. که البته احتمال مشکلات سیستم عروقی بیششتر است و وجود کمردرد هم می تواند به این مسائل مرتبط باشد یا اینکه اصولا کمردرد مکانیکال باشد. به هرحال یک معاینه فیزیکی حتما نیاز می باشد. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

رابطه جنسی در بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

رفع تعریق زیر بغل با تزریق بوتاکس

طب مکمل و تغذیه درقاعدگی دردناک ( دیس منوره)

چه زمان باید جراحی تنگی کانال نخاعی را انجام داد؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

بیماری پتوز

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

ارتباط چاقی و استرس

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

مزایای تکارتراپی کدام است؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آیا برنزه کردن پوست با سولاریوم ایمن است؟

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]