با عرض سلام من پسری 21 ساله هستم که موهای من خیلی زود چرب میشود و ریزش شدید مو پیدا کردم مثلا اگه شب برم حمام تا فردا ظهر موهای من چرب میشود از شامپوهای متعددی استفاده کردم ولی افاقه نکرد لطفا من را راهنمایی کنید با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

باید شامپوی موی چرب را هر روز حتی دوبار درحمام استفاده نمایید [1401-10-12]

پاسخ سوال پزشکیمراقبت از مو

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

عفونت پروستات یا پروستاتیت چیست؟

واکنشهای روانی پس از آگاهی از سرطان پستان

لیزر چیست و چه کاربردی در درمان دیسک دارد؟

امبدینگ شکم و پهلو یا کاشت نخ برای لاغری و سلولیت

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

بحثی درباره هوش و تفاوتهای آن بین گونه ها و نژادهای مختلف ( قسمت اول)

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

استفاده از پیچ در ستون فقرات چه کاربردی دارد؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

مواد غذایی مفید برای مقابله با آسم

درمان التهاب مفصل ساکروایلیاک با تزریق در مفصل ساکروایلیاک

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

از بین بردن موهای زائد