با سلام- جناب دکتر ،من مدت چند سال است که کف پای چپم در گودی از زیر پوست دارای یک خارش شدید وضعف درونی است البته گاها با ورزش مخصوصا استفاده از وزنه و آن هم ورزشهای دست این حالت رفع میشود ولی مجددا بر میگردد. لطفا بفرمایید علت چه میتوانند باشد و چه باید انجام دهم. با تشکر از توجه و پاسخ جنابعالی

دکتر علی فرخانی :

با سلام. ضعف کف پا اگر همراه با درد باشد بایستی از نظر اعصاب پا بررسی شود ولی اگر مشکل شما صرفاً خارش است، به دکتر متخصص پوست مراجعه نمایید. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیکف پا

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

شایع ترین آسیب های ورزشی زانو

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

همه چیز درباره تزریق فیلر گونه

دکتر مینا دادگر [ پوست ، مو و زیبایی ]

چرا سلبریتی ها پیر نمیشوند؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

درباره مراقبتهای روزانه انواع پوست بیشتر بدانید

درمان لاغری صورت

درمان به کمک لیزر پرتوان چگونه انجام می شود؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

اختلالات مربوط به اضطراب غذایی

تاثیر انتخاب طول موج در رفع موهای زائد

صندلی مناسب

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]