با سلام وضمن خسته نباشید.پسری 21 ساله هستم حدود 6 ماهه که بر اثر کشیدن اتوی مو زیاد و استفاده از حالت دهنده ها موهای کف سر و جلوی سرم دچار ریزش و کم پشت شدن به طوری که پوست سرم معلوم شده البته تمامی موهامم نازک مرده و بی حالت شدن.برای درمان چکار کنم؟با تشکر وسپاس

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

همینکه این کار را قطع کنید بهترین درمان است ولی نرم کننده و ماسک مو در برگشت حالت طبیعی موهای شما موثر است [1401-10-21]

پاسخ سوال پزشکیمراقبت از مو

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

تزریق ژل برای افتادگی پلک

چالش سی روز دیسیپلین برای کاهش وزن لاغر نمی شوید ؟ (13)

چه نواحی در بدن با کویتیشن لاغر میشوند؟

نحوه کاشت مو و مراحل رشد مو بعد از کاشت

جوانسازی دوباره با آراف فرکشنال بخش دوم

تشخیص و درمان فیبروم رحم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

مشکلات پوست در بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

فیلر دائم یا موقت، کدام یک بهتر است؟

علت و درمان عروق عنکبوتی صورت