خسته نباشيد جناب دكتر مادر بنده از كمردرد شديد رنج ميبره و انواع درمان ها رو انجام داره نزد متخصص هاي زيادي رفته ولي اصلا بهبودي حاصل نشده ديسك بين مهره ايش آسيب ديده ولي در حد عمل جراحي نيست ممنون ميشم راهنمايي كنيد خيلي درد داره

دکتر علی فرخانی :

ابتدا باید بیمار معاینه و تست شود تا بتوان پروسه درمان را برنامه ریزی کرد اما در حال حاضر تا حد امکان روی کمر درد خود فشار نیاورد مثلا نشستن روی زمین، راه رفتن و ایستادن زیاد نداشته باشد. [1401-10-14]

پاسخ سوال پزشکیدیسک

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

تزریق ژل لب مدل هالیوودی؛ ویژگی ها، مزایا و هزینه

علائم پیری پوست و راه های مقابله با آن

تاثیر تزریق فیلر و ژل در زیبایی

سبوس گندم

بادکش و طب سوزنی

دکتر محسن پرچمی [ طب سوزنی ]

معجزه لاغری با کرایولیپولیز

پیوند مو چیست؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

طریقه مصرف عرق کاسنی

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

بیماری های پوستی که استرس عامل ایجاد آنهاست

انواع مشکلات و بیماری های بیضه چه مواردی هستند؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]