سلام..خانم دکتر ..خانمی 35 ساله هستم و تا حالا زایمان نداشتم(به خواست خودم باردار نشدم) تا حالا سابقه عقب انداختن پریود نداشتم و معمولا 4 تا 7 روز جلو میفتاد. ولی این دفعه یک هفته عقب افتاده... در ضمن من روزی یک عدد قرص لووتیروکسین میخورم...... یک کیست 4 سانتی هم در تخمدان چپ دارم که سالهای قبل هم گاهی کیست داشتم و عقب نمی انداختم. و چند وقتی هست به شدت افسرده هستم....... ایا اینها میتونن باعث این مشکل بشن... چون من از 15 سالگی این حالتهای افسردگی رو دارم ولی ممکنه حالا اثرش و گذاشته باشه.

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی افسردگی موجب به تاخیر افتادن پریود نمی شود اما بی نظمی هورمون های تیروئید و نیز کیست تخمدان و افزایش وزن هر سه می توانند باعث تعویق پریود شوند. پیشنهاد می کنم برای جستجوی علت این تعویق به پزشک مراجعه کنید تا بررسی های هورمونی لازم برای شما صورت گیرد. [1401-09-03]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

کاهش شنوایی بخش اجتناب ناپذیر سالخوردگی نیست

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

سولاریوم و سلامت پوست

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

روش تزریق فیلر خط خنده

بیماری پیسی چیست چه علائمی دارد و چگونه درمان میشود؟

سرطان کلیه چه بیماری است و چگونه درمان میشود؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

مهمترین مراقبت های بعد از پاکسازی پوست

علائم خطر در طی بارداری

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

نوجوان تغذیه را جدی بدان

تعذیه وزشکاران در ماه مبارک رمصان