سلام آقای دکتر من دختری 23 ساله هستم که پاهام به مقدار کمی حالت پرانتزی داره چه جوری میتونم این حالت رو برطرف کنم؟ایا ورزش خاصی هست که بتونه کمک کنه؟ممنون

دکتر علی فرخانی :

با سلام، برای اصلاح حالت پرانتزی پا نیاز به جراحی های سنگینی می باشد که اگر درد ندارید نیاز به درمان خاصی نیست و این جراحی ها توصیه نمی شوند. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیپای پرانتزی

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

تومور بدخیم چشم چگونه درمان میشود و چه علائمی دارد؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

فواید قارچ

لیزر لیزر فرکشنال CO2 چه کاربردی دارد؟

درمان بیماری دیسک کمر با اوزون تراپی

گزگز دستها و سندروم تونل کارپ

تشخیص سرطان تخمدان با سونوگرافی

آیا ماندگاری لیزرهای جوانسازی دائمی است؟

تزریق ژل بهترین روش برطرف کردن و رفع خط خنده

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

پاکسازی پوست صورت