سلام. از کجا بفهمم که پرده بکارتم سالمه؟؟؟ من رابطه جنسی نداشتم.خود ارضایی هم نداشتم. از ظاهر آلت هم وجود پرده معلومه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی بهترین کار نشستن و قراردادن یک آینه زیر پایتان است. در این حالت با زور زدن می توانید پرده را مشاهده کنید. ولی تشخیص نوع پرده یک کار تخصصی است که از عهده شما خارج است پس برای معاینه به یک پزشک یا ماما مراجعه کنید. برای اطلاعات تکمیلی به واژه نامه باروری مراجعه کنید. [1401-11-22]

پاسخ سوال پزشکیبکارت

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

لیزخوردگی مهره ها و راه های درمان آن

سؤالات رایج لابیاپلاستی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

لاغری موضعی و رسیدن به اندام مناسب در کوتاه ترین زمان

لیزر کل بدن چقدر طول میکشد؟

تزریق فیلر زیر چشم چه مزایایی دارد؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

درمان جای جوش

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

تاثیر فوق العاده لیزر تراپی بعد از کاشت مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

سلولهای بنیادی مصنوعی در درمان بیماریها

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]