باسلام مدت 5 سال است که از درد مزمن در عضله ذونقه(درست سمت راست ستون فقرات)رنج مي برم. اين درد هنگام حمل کيف دستي،کار با کامپيوتر،واليبال و ... به شدت زياد ميشود.لطفا راهنمايي کنيد باتشکر مهدي دانا 90.1.24

دکتر علی فرخانی :

با سلام، شما بایستی ابتدا از نظر وضعیت مهره های گردن معاینه شوید. زیرا دردهای مزمن در ناحیه عضله Trapezius یا ذوذنقه ای می تواند ارجاعی از مهره های گردن باشد. برای این کار می توان از رادیو گرافی گردن یا نوار عصب و عضله EMG کمک گرفت و بر اساس آن پلان درمانی را تهیه نمود. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیعضله

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

پیری زودرس پوست و روشهای موثر در جوانسازی پوست

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

بعد از تزریق چربی

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

کلیپ جراحی زیبایی چانه ـ کاهش ارتفاع قسمت تحتانی صورت

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

آیا لیزر موهای زائد عوارضی هم دارد؟

پرسش و پاسخ درباره واکسن گارداسیل

تاثیرگذاری الکتروشوک در اسکیزوفرنیا

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

آر اف فرکشنال نیدلینگ چیست؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

12 نباید در مراقبت از موها

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

رزومه تحصیلی و دانشگاهی دکتر رضا رباطی

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]