با عرض سلام و خسته نباشيد.پسري28 ساله ومجرد هستم كه حدود6ماهه ازدرد بيضه رنج ميبرم.متخصص كليه باتوجه به آزمايش خون وادرار وسنوگرافي گفته كه ازلحاظ اورولوژي مشكلي ندارم.به نظر شما آيا اين درد ميتونه منشاء در ارتوپدي داشته باشه؟اگه داره من بايد پيشه چه نوع دكتري برم؟مرسي ازراهنماييهاي شما.

دکتر علی فرخانی :

با سلام. ممکن است در اثر التهابات تاندونی ناحیه پایین شکم یا اینگواینال دردهای ارجاعی به بیضه وجود داشته باشد. [1401-10-14]

پاسخ سوال پزشکیبیضه

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

اثر تصاويرجنسی بر کودکان

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

آزمایشات سلامت جنین

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

بهترین درمان کم پشتی ابرو

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

عوارض عدم جایگزینی دندان های از دست رفته

دکتر مسها علیزاده [ متخصص جراحی لثه و ایمپلنت ]

علت و درمان دردهای شانه و کتف تا گردن با فیزیوتراپی

جدیدترین متدهای جوانسازی پوست صورت

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

پی آر پی یک روش طبیعی برای جوانسازی و رفع تیرگی زیر چشم

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

نکات مهم برای از بین بردن ورم بعد از تزریق ژل

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]