سلام مدتی است که دستم بشدت درد میکند ( کارمند هستم و با کامپیوتر کار میکنم) و رگهای دستم ورم میکند نوار عصب گرفته ام و سالم بوده است به نظر شما علت چه جیزی می تواند باشد به دکتر زریاب هم مراجعه کردم ایشان فیزیوتراپی را پیشنهاد دادند اما همچنان با درد دستم رگهای دستم هم ورم میکنم لطفا مرا راهنمایی کنید.ممنون

دکتر علی فرخانی :

مسلما شما نیاز به فیزیوتراپی دارید که البته باید در یک مرکز فیزیوتراپی مجهز انجام شود. ضمنا ورزش هایی هم دارید که باید از فیزیوتراپیست خود سوال کنید ومرتب انجام دهید. البته علت این مشکل شما احتمالا مربوط به کار در وضعیت ناصحیح گردن و دست و ضعف عضلانی می باشد. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیورم

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

تزریق ژل لب مدل هالیوودی؛ ویژگی ها، مزایا و هزینه

روشهای غیرجراحی لیفت ابرو کدامند؟

تاثیر دستگاه RF برای لاغری چقدر است ؟

اصلاح عقب زدگی زانو چگونه است؟

همه چیز در مورد گفتار درمانی

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

لاغری و تناسب اندام تا عید رویا نیست

علایم سرطان سینه

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

علت درد و التهاب جلوی زانو و زیر کشک

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

رفتارهای نادرست استفاده کردن از صدا

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]