سلام.خسته نباشید چند وقتی هست که همسر من کمردرد هستند.یک سال گذشته فعالیت سنگین زیاد داشتن.پدرشون هم دیسک کمر دارن.می خواستم بدونم که این بیماری علائم خاصی دارد؟برای درمانش استراحت کافیه؟ایا این کمر درد همان دیسک کمر هست؟ همسر من قد بلندی دارد ممکن هست به خاطر قدش باشه. با تشکر از شما

دکتر علی فرخانی :

علائم دیسک کمر بسته به نوع مهره های درگیر متفاوت است. ایشان برای تشخیص دقیق مشکل باید به دکتر متخصص مربوطه مراجعه کنند. استراحت هم نمی تواند درمان کافی برای رفع مشکل باشد. باید درمان پس از تشخیص دقیق انجام گیرد. شاید فیزیوتراپی برای ایشان تجویز شود اما قبل از تشخیص دقیق در مورد درمان درست نمی توان صحبتی کرد. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیدیسک

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

تزریق ژل لب مدل هالیوودی؛ ویژگی ها، مزایا و هزینه

ویژگی های بینی طبیعی،عمل بینی نچرال برای چه افرادی مناسب است؟

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

نکات مهم در مرحله دوم تزریق چربی

لکه های صورت یا ملاسما

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

رفع عدم تقارن پلک ها با عمل جراحی پلک

خار پاشنه ؛ از علل تا درمان

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

درمان گودی و سیاهی زیر چشم با تزریق هیالورونیک اسید

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

محدودیت رشد داخل رحمی (IUGR) چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

عوارض لیزر ناحیه تناسلی