سلام میخواستم درباره یکی ازروشهای جلوگیری که تزریق آمپول هست یه سئوالی بپرسم آیا تزریق آمپول روش خوبی هست اگه هرسه ماه تزریق کنم زمان نرمال برای هربار پریود چندوقت یه باره وبهترین زمان برای اولین تزریق چه موقع می باشد ممنون درضمن آیا بجز سیکلوفوم آمپول دیگه ای هست من با یه پزشک دیگه مشورت کردم پیشنهادکرد از این روش استفاده نکنم نظر شما چیه ممنون

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی آمپول های پیشگیری از بارداری با دقت در مقاله های موجود در سایت توضیح داده شده است. اگر تاکنون سابقه بارداری نداشته اید هیچکدام از آمپول های پیشگیری برای شما روش مناسبی نیست. [1401-09-03]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

علت و درمان خواب رفتگی، گزگز، بی حسی، و مورمور شدن دست و پا

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

گره های تيـروئيـد و نکاتی که باید در مورد آن بدانیم

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

علت خالی كردن زانو چيست؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

تأثیر مزوتراپی زیر چشم

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

ساب سیژن یا زیر تراشی

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

بیماری نقرس

چرا گاهی سونوگرافی را باید تکرار کرد؟

نیدلینگ صورت چیست؟

علت و درمان سرطان سینه در مردان

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]