با عرض سلام و خسته نباشید اینجانب 29 ساله و متاهل هستم مدتی است که از درد و خستگی شدید در ناحیه انگشتان دست و مچ دست و مچ پا رنج می برم و مدتی است که در روی مچ دستم (وقتی که می خواهم با حرکات کششی خستگی دستم را برطرف کنم) یک برجستگی در روی مچ دستم ایجاد شده که همراه با درد می باشد که بافشار دادن برطرف شده ویک صدایی هم میکند . با تشکر از شما منتظر جواب شما هستم

دکتر علی فرخانی :

برجستگی روی مچ دست شما می تواند کیست سینوویال (Synovial Cyst) باشد که می توان آنرا تخلیه کرد و با دستگاه لیزر کوچک نمود. جهت معاینه و بررسی بیشتر به پزشک متخصص و یا این مرکز مراجعه فرمایید. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیکیست

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

تزریق ژل لب مدل هالیوودی؛ ویژگی ها، مزایا و هزینه

علل گزگز و خواب رفتگي انگشتان دست

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

رادیوگرافی دستگاه گوارش فوقانی (Upper GI)

بیماری زونا چگونه تشخیص داده میشود؟

شستشو مناسب پوست در افراد مختلف

درمان تنبلی چشم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

مزوژل پروسترولین چیست؟

ترفندهای لازم جهت کاهش منافذ پوست

اصلاح طراحی خط رویش مو با کاشت

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

محاسبه سن بارداری و تاریخ زایمان با سونوگرافی