سلام آقای دکتر؛ دختری 19 ساله هستم زیر چشمم به صورت ارثی گود است و رنگ کبودی دارد از کرم سی گل برای درمان آن استفاده کردم که هیچ تاثیری ندیدم. به نظر شما انجام عمل prp برای درمان کامل آن مناسبه؟ تزریق اسید هیالورونیک چه طور؟ اگر غیر از اینه چه درمانی رو پیشنهاد میکنید که پایداری زیادی هم داشته باشه؟ بی نهایت ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

prp اثری ندارد تزریق اسید هیالورونیک برای درمان گودی مفید است و کمی تیرگی را بهبود میدهد [1401-10-25]

پاسخ سوال پزشکیپی آر پی زیر چشم

تلفن : 91620100 - 031

لیزر موهای زائد برای چه کسانی ضرر دارد؟

لیزر CO2 فرکشنال روش درمانی و جوانسازی موثر برای پوست

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

سردرد میگرنی

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

گونه گذاری یا کاشت گونه با تزریق چربی چگونه انجام می شود ؟

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

رابطه رژیم گرفتن و ریزش مو ،افسانه یا واقعیت ؟

دکتر محمد رفیع منزلت [ پوست ، مو و زیبایی ]

تغییرات در ام آر آی بعد از عمل با لیزر پلاسما

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

سابسیژن چیست؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

درمان دردهای دست و پا در کلینیک درد