با سلام خدمت دکتر محترم خانم من چند وقت پیش مبل های منزل را به تنهایی جابه جا کرد و بعد از آن از درد دست در نواحی عضلات بالا و پایین آرنج شکایت داشت که هنوز هم ادامه دارد و وقتی با ان دستش کار انجام می دهد بدتر می شود لطفا راهنمایی کنید ممنون می شود ایشان31 سال دارند و شغل شان قالی بافی است

دکتر علی فرخانی :

با توجه به انجام فعالیت شدید و ناگهانی، احتمالا مریض دچار التهاب تاندون شده است که با جلسات فیزیوتراپی بر طرف می شود. [1401-09-27]

پاسخ سوال پزشکیآرنج

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

چرا جراحی ماموپلاستی بعد از عمل چاقی لازم است؟

لیزر موهای زائد واژن چگونه انجام میشود؟

موخوره چیست؟

درد مزمن مچ دست

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

ازگود اشلاتر چیست

لیفت پوست با نخ برای چه کسانی مناسب است؟

تست یک دقیقه ای پوکی استخوان

دکتر محمدرضا سلامت [ پوکی استخوان ]