اسلام.جوانی بیست دوساله هستم که ریزش مو ی شدید البته ارثی دارم.یکسالی از محلول منواکسیدل استفاده کردم.بی نتیجه بود.در حال حاضر۵جلسه مزوتراپی انجام دادم که تاثیری نداشته.میخواستم نظر شما روبدونم که مزوتراپی رو ادامه بدم یا روش دیگری رو پیشنهاد میدین .ممنون.

دکتر رامین مدرسی :

با سلام در الگوی ریزش موی ژنتیکی باید روشهای تقویت ریشه مثل مزوتراپی مو و هیر فیلر و یا پی آر پی مو در کنار مصرف داروی خوراکی انجام پذیرد تا تاثیر مناسبی بر روند طاسی داشته باشد [1401-09-20]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو مزوتراپی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

علت عفونت بعد از کاشت مو چیست؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

ملاتونین (قسمت اول)

مقابله با ترکهای پوستی در بانوان

کدام مواد غذای منیزیم دارند؟

آیا سلولیت قابل درمان است؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

داشتن چشمانی زیبا و جذاب با عمل جراحی زیبایی چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

آسیبهای ناشی از استفاده مکرر کرم پودر برای پوست

پلاسماجت چیست و چه کاربردی دارد؟

مزوبوتاکس چیست؛ مزوتراپی با بوتاکس

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]