با سلام خدمت اقای دکتر . پسری 21 ساله هستم قدم 180 و وزنم 75 است استخوان بندیم به نسبت باریک است مخصوصا از مچ تا ارنج . چند روزی است که قرص جوشان کلسیم دار میخورم .لطفا برای اینکه یه خورده عرض استخوانهام بیشتر بشه باید چه کار کنم لطفا راهنماییم کنید با تشکر.

دکتر علی فرخانی :

اندازه های استخوان ها کاملاً ژنتیکی بوده و ربطی به خوردن کلسیم ندارد. ولی با ورزش های مخصوص می توان تا حدی استخوان ها را تقویت نمود. ورزش هایی مانند وزنه برداری می تواند در دراز مدت استخوان ها را ضخیم تر نماید. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیاستخوان ورزش

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

درمان چروک دورچشم

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

آیا پوست شما حساس است؟

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

علت سیاهی زیر چشم روشهای درمان آن چیست؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

جراحی های پیرچشمی

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

دلایل ایجاد تبخال

حشیش و عوارض آن

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

بیش از 10 درصد از بزرگسالان از وزوزگوش رنج میبرند

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

چرا پوست دچار لک و پیس پوست میشود؟

پاک کردن تاتو های قدیمی