عرض ادب و احترام پسری 23 ساله هستم. هفت سال است آرنج دستم آسیب دیده. 5 سال به طور کامل ورزش را کنار گذاشتم و کمترین فشاری به دستم نیاوردم همینطور فیزیوتراپی، استفاده از قرصهای ضد درد و گلوکزامین و تزریق مفصلی (سه مرتبه ضد التهاب) کارهایی بود که انجام دادم که متاسفانه کوچکترین در بهبود وضع حقیر نداشت تا دو سال پیش که شاک ویو را انجام دادم که فقط تا حدی درد آرنج را کاهش داد (و نه درمان). وضعیت فعلی به این صورت است که وقتی دستم را تکان می دهم گویی غضروف های دستم از بین رفته و استخوانها صدا می دهند (انگار بین دو استخوان آرنج خالی است) حال از حضرتعالی خواهشمندم راه حل های موجود را بفرمایی

دکتر علی فرخانی :

شما نیاز به ادامه درمان با شوک ویو و لیزر تراپی دارید. [1401-10-14]

پاسخ سوال پزشکیآرنج

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

اگزمای سرشتی یا درماتیت آتوپیک

لیفت پلک با جراحی

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

رادیولوژی مجاری ادرار با تزریق به روش IVP

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

سونوگرافی داپلر وریدهای اندام تحتانی

درمان چسبندگی های کانال نخاعی

بیماری سرطان حالب چیست و چگونه تشخیص داده می شود؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

داروها و سیستم گوارش مشکلات نخاع

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

انواع جراحی دیسک کمر به روش بسته و روش باز

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

اریتروملالژیا درد پا

دکتر طناز احدی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]