سلام .صورتم خیلی نامنظم است لکه های زیادی دارد که ناراحتم کرده اند بخاطر مصرف هرجور کرم وپماد .میشه مرا به چیزی رهنمایی فرمایید که از دست این لکه ها برای همیشه راحت شم .ممنون میشم

دکتر رامین مدرسی :

با سلام بهترین و قطعی ترین راه درمان لک صورت دستها و بدن درمان با لیزر است [1401-09-20]

پاسخ سوال پزشکیدرمان لک

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

ریزش موی کششی (ترکشنال آلوپسی)

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

عوامل تشدیدکننده باز شدن منافذ پوست

بهترین زمان سونوگرافی برای تشخیص اندومتریوز

روشهای درمان اسکار آکنه

درمان شوره سر

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

دلایل وجود خون در ادرار مردان

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

چی باعث کم خونی شما می شود ؟