سلام لطفا" من رو درمورد درمان عرق کف دست راهنمایی کنید متشکر

دکتر رامین مدرسی :

با سلام درمان هایپر هیدروزیز روشهای مختلفی دارد که بسته به شدت بیماری روش مناسب انتخاب میشود یکی از راههای قطعی تزریق بوتاکس است که برای کف دست مناسب نیست و بیشتر در ناحیه کف پا و زیر بغل استفاده میشود درمان با تکنیک یون تراپی برای کف دست بهتر است ضمن اینکه دستگاه خانگی آن در بازار موجود است و میتوانید از آن استفاده کنید [1401-09-20]

پاسخ سوال پزشکیتعریق

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

ریزش سکه ای ریش در مردان

درد قفسه سينه در كودكان و نوجوانان

دکتر فریدون آشنایی [ فوق تخصص بيماريهای قلب اطفال ]

پیشگیری از ابتلا به مشکلات پا و اصول مراقبتی در بیماران دیابتی

20 تا 95 درصد جامعه از اين بيماری رنج می برند

7 اقدام ساده در جهت حفظ سلامت مثانه

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

درمانهای طب فیزیکی و توانبخشی در دیابت

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

مراقبت های بعد از کاشت ابرو

میوم رحم و ناباروری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تغذیه در بارداری چگونه است و چطور می توان تغذیه سالم داشت؟