سلام من آمنه تاجیک هستم من میخواستم بدونم این تزریق چربی ژل اینا ب چه صورت هست من دست هام خیلی خشک هست و چروک دارن بنظرتون میشه درست بشن ممنون میشم اگه جواب سوال من رو بدین

دکتر رامین مدرسی :

با سلام برای جوانسازی دستها میتوان از روش تزریق ژل یا تزریق چربی استفاده کرد. روش تزریق چربی یک روش دائمی است که علاوه بر جوانسازی پوست ظاهر زیبا تری به دستها میبخشد [1401-09-20]

پاسخ سوال پزشکیجوانسازی پوست تزریق چربی تزریق ژل

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

پروتز سینه، تناسب اندام و سرشانه ها

عوامل خاص موثر در بروز سلولیت در زنان

فواید قارچ

انتخاب پاک کننده مناسب صورت

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

علت و درمان جوشهای التهابی

تاری دید و سردرد مرتبط با مشکلات چشمی

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

خواندن ، یکی از شستشو دهنده های مغز

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

روش های پزشکی آبرسانی پوست