سلام لطفا بفرمایید برای لیفت کامل صورت با نخ حدود هزینه چند هست، در ضمن نخ کاگ با نخ ازاد چه تفاوتی دارد ، من ۵۰ سالمه ، البته تجربه لیفت با نخ کاگ را دارم

دکتر رامین مدرسی :

با سلام نخ های لیفت و جوانسازی انواع گوناگونی دارند به طور کلی به نخ های گاگ و pdo شناخته میشوند اهداف این نخ ها یا لیفت صورت و یا جوانسازی پوست هست هزینه لیفت با نخ پس از معاینه و مشخص شدن میزان افتادگی پوست و تایین تعداد و نوع نخ برای هر فرد مشخص میشود [1401-09-20]

پاسخ سوال پزشکیلیفت با نخ

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

چرا میل به شیرینی خوردن داریم؟؟

در چه افرادی ماستکتومی برای پیشگیری از سرطان سینه انجام می شود؟

علت کدر شدن پوست چیست ؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

جراحی لیزری پی آر کی

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

هشت راه برای مدیریت صحیح استرس

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

علت علائم و پیشگیری از افتادگی رحم

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

روش جراحی رادیکال پروستات چگونه است؟

مراقبت از پوست در روزهای ابری

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

زیبایی و مراقبت های دوران بارداری

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]