متقاضیان وب سایت | طراحی وب سایت پزشک | همکاری ورود اعضا | عضو جدید | مشترکین | ورود کاربران ارتباط با ما | درباره ما | انتقادات | پیشنهادات | نظرات | پشتیبانی | اطلاعات تماس جستجوی مطالب | جستجوی پیشرفته | جستجوی مطالب پزشکی | جستجوی مقالات | جستجوی مطالب سوالات پزشکی | بهداشت | سلامت | درمان | پرسش و پاسخ پزشکی | مشاوره پزشکی وب سایت پزشک | سایت های پزشکان | وب سایت شخصی پزشک | سایت دکتر صفحه اصلی شبکه اطلاع رسانی پزشک آنلاین
 
نتايج جستجو بر روی سوالات با برچسب " واريكوسل "
سوال : سلام مجدد آقای دکتر عزیز ممنون از جوابتون خواستم بپرسم اگه واریکوسل رو عمل نکنم چه اشکالی پیش میاد؟؟ یعنی مثلا 5 سال دیگه نمیتونم بچه دار بشم؟ با توجه به اینکه تحرک اسپرم خوبه و سعی میکنم تغذیه خوبی داشته باشم. بنده بخاطر بیماری پانیک صبح و شب 1 قرص 100 آسنترا( سرترابایلول ) و پرانول10 و زانکس یه نصفه شب میخورم اینها تاثیری در رابطه جنسیم داره؟ خیلی خیلی ممنونم
دکتر محمد جعفر کیانی : خير ولى علت اينكه واريكوسل را عمل كنيد ناشى از اثر ان بر روى اسپرم بخصوص حركت ان است و كوچك شدن و ناباور شدن ان مى شود [ 1392-12-13 ]  لینک ثابت
کلمات کلیدی : واريكوسل
سوال : باسلام من مردي 27 ساله و متاهل هستم كه براي بچه دار شدن و چك آپ به دكتر مراجعه كردم و پس از سونو متوجه شدم واريكوسل گريد A دارم ولي اسپرموگرام نشان داد از لحاظ تعداد مشكلي ندارم و فقط حركت آن كند است . پزشكم يك دوره يك ماهه قرص تجويز كرده كه ويتامين اي و كپسول زينك است .سوال من اين است كه آيا من قادر به بچه دار شدن هستم يا بايد عمل كنم؟؟؟
دکتر محمد رضا قرائتی : با درود.اگر منظورتان گرید یک است نیاز به عمل ندارید.پایین بودن مختصر حرکت اسپرمها نیز در بسیاری از افراد طبیعی دیده می شود و الزاما به معنای ناباروری نیست. اگر همسرتان هم مشکلی ندارند و قاعدگی های ایشان منظم است،فعلا به مصرف داروها ادامه داده و برای بچه دار شدن اقدام نمایید و اگر بعد از یک سال بدون پیشگیری بچه دار نشدید به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.ضمنا نمی توان فقط از روی یک آزمایش اسپرم قضاوت درستی کرد. [ 1392-11-24 ]  لینک ثابت
کلمات کلیدی : واريكوسل
سوال : درود برشما طی دوسال 2بار واریکوسل دوطرفه عمل کردم و دوباره عود کرده یه جایی خوندم کسایی که دچار واریکوسل راست میشن ممکنه توده های شکمی بد خیم داشته باشن.نظر شما چیه؟نگران شدم.چه ازمایشی بدم؟دکترم برام کالر داپلر بیضه نوشته سپاس از همراهی همیشگی شما
دکتر عباسعلی محرابیان : درود. بهتر است با ارولوژيست مشورت كنيد ولي تا انجا كه من ميدونم تومور هاي بزرگ شكمي ميتوانند باعث ايجاد واريكوسل شوند و نه واريكوسل باعث ايجاد تومور. [ 1392-10-06 ]  لینک ثابت
کلمات کلیدی : واريكوسل
سوال : درود برشما سپاس از پاسخ گویی سریعتان اقای دکتر من بیضه سمت راستم درد میکنه و تاحالا دوبار عمل واریکوسل انجام دادم.سوال کردم فرمودید باید ازمایش های سونوگرافى از كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتومو اينگواينال راست و چپ و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام انجام بشه.این کالرداپلر برای برگشت خونه و ایا اگه دریچه ها ی برگشت خون مشکل داشته باشه قابل درمانه؟من اصفهان هستم لطفا توضیح بدید نگران شدم سن22
دکتر محمد جعفر کیانی : بله به آسانى همان عمل واريكوسل البته بهتر است به روش ميكروسرجرى انجام شودتا نتيجه قابل قبول باشد [ 1392-10-03 ]  لینک ثابت
کلمات کلیدی : واريكوسل
سوال : باسلام دكتر عزيز من 27 ساله متاهل مرد هستم واريكوسل گريد 1 دارم ولي در تمامي مطالبي كه در اين مورد خواندم 90% واريكوسل ها در بيضه چپ هستند ولي بيضه راست من مقداري درد داره و در سونو هم راستو نشون داده شما بفرماييد كه ممكنه اشتباه شده باشه يا من جزو افراد بدشانسم.آيا موجب نابروري ميشه يا اگه بارداري صورت بگيره روي جنين تاثيري داره؟؟؟
دکتر علیرضا نظری : با سلام واريس درجه يك اهميتي ندارد [ 1392-09-15 ]  لینک ثابت
کلمات کلیدی : واريكوسل
سوال : سلام آقای دکتر ، وقتتون بخیر بنده با معاینه پزشک و آزمایشی که دادم متوجه وجود واریکوسل گرید3 شد ، با مراجعه به پزشکی دیگه و انجام معاینات توسط او آزمایش مجدد و سونوگرافی را برای من نوشتند ، در سونوگرافی هیچ گونه واریکوسلی دیده نشده بود ، در آزمایش هم که نسبت به آزمایش قبل وضعیت نرمال تری داشت موردی دیده نشد ... اما تعداد تحرک اسپرمام در آزمایش اول30.15 و در آزمایش دوم 43.11 که در وضعیت غیر عادی قرار دارد . فعلا هم مجرد هستم . 1-برای بهبودی تحرکات اسپرمم چه کار کنم که پس از ازدواج مشکلی پیش نیاد ؟ 2-رنگ اسپرمم هم خونیه ، این خونی بودن برای چیه ؟ برای رفع مشکلش چه کار باید انجام دهم ؟
دکتر محمد مسعود نیک کار : سلام. واريكوسل درجه ٣ براحتي در معاينه تشخيص داده مي شود و حتي خود شما مي توانيد وريد هاي برجسته بالاي بيضه را مشاهده كنيد. كاهش حركت اسپرم در كسانيكه نزديكي منظم و مكرر ندارند عادي است و اگر واريكوسل نداريد نياز به اقدام خاصي ندارد. خوني شدن مني نيز معمولا به علت عدم انزال طولاني مدت مي باشد و معمولا خودبخود بهبود مي يابد و اگر ساير آزمايش ها طبيعي است نياز به اقدام خاصي ندارد. [ 1392-09-04 ]  لینک ثابت
کلمات کلیدی : واريكوسل
سوال : سلام بنده 39سالم هست 7 سال پیش عمل واریکوسل انجام داده ام و یک دختر 7 ساله دارم الان مشکل ناباروری به علت کاهش کیفیت و تعداد اسپرم داریم 1- آیا راهی غیر از iui یا ivf وجود دارد؟ 2-در چه مراکزی این عمل را انجام می دهند؟ 3- چه تفاوتی بین این دو روش وجود دارد و هزینه کدام بالاست و کدام یک بهتر است؟
دکتر محمد مسعود نیک کار : سلام. درصورتيكه واريكوسل شما عود كرده باشد بايد مجددا عمل شود. در موارديكه مشكل قابل اصلاحي يافت نشود ابتدا IUI و سپس IVF انجام مي شود . در IUI ، مايع مني پس از يكسري روش هاي آماده سازي مستقيما در رحم تزريق مي شود و لقاح در رحم انجام مي شود ولي در IVF تخمك زن و اسپرم مرد در آزمايشگاه مجاور هم واقع مي شوند و لقاح صورت مي گيرد و سپس در رحم زن كاشته مي شود. مسلما هزينه IVF بالاتر است ولي بعنوان اقدام آخر انجام مي شود. [ 1392-07-26 ]  لینک ثابت
کلمات کلیدی : واريكوسل
سوال : سلام من 2سال پیش عمل واریکوسل انجام دادم و بعد از 2 سال بیضه سمت چپم بزرگ شد که یه سونو گرافی رفتم و متوجه شدم هیدروسل دارم که جواب رو براتون گذاشتم راهنمایی کنید Testis RT testis as about 46*23 mm that has normal parenchyma echo tunica albugina is intact mediastina has normal shap Epididyims has normal size and echo there is not mass lesion and hydrocele in it LT testis is about 47*28 mm that has normal parenchyma echo tunica albugina is intact mediastina has normal shap epididyims has normal size and echo Hydrocele in LT side is seen IMP:1)normal both testis sonography 2)hydrocele in LT side
دکتر محمد جعفر کیانی : عارضه واريكوسل هيدروسل است و نگران نباشيد نياز به درمان ندارد مگر اينكه خيلى بزرك شود و باعث ناراحتى ان موفع اب انرارا خالى مى كنيم [ 1392-06-27 ]  لینک ثابت
کلمات کلیدی : واريكوسل , هيدروسل
سوال : سلام زنی 24 ساله ام.شوهرم پارسال متوجه شد واریکوسیل داره دکتر گف باید عمل شه.به دکتر دیگه مراجعه کردیم گف نیازی به عمل نیس و درصورت عدم جلوگیری وعدم بارداری بعد از یک سال مراجعه کنیم/اکنون من هفته 17بارداری هستم در سونو ان تی بالا بود 3.2 ازمایشات تکمیلی انجام دادیم ک هنوز نتیجه نیامده.ایا احتمال دارد جنین ب خاطر مشکل شوهرم مشکل دار باشد؟شوهرم موقع تحریک بیضه اش بالا میرود.
دکتر علیرضا نظری : با سلام معمولا واريكوسل باعث ايجاد مشكل در جنين نمي شود [ 1392-03-18 ]  لینک ثابت
کلمات کلیدی : واريكوسل
سوال : باسلام آقای دکترشوهرمن 2سال پیش سونوگرافی رفت دکتر گفت واریکوسل دوطرفه با شدت بیشتردرسمت چپ دارد طوری که از درد به خود میپیچیددکتر گفت بایدسریع عمل شوی اما بعد سونو دیگه درد نداشت برای عمل هم نرفت الان هیچ دردی نداردو انزال زودرس هم دارد دکتر هم دوباره نمی رود37سال دارد و1بچه داریم جواب سونوهم حداکثرقطروریدهای pampiniform plexus درسمت راست2.1میلیمترودرسمت چپ3.5میلیمتر می باشد آیا احتمال ناباروری است؟آبا واریکوسلش خوب شده ؟ممنون از لطف شما
دکتر محمد جعفر کیانی : خير خوب نشده تست ولى واريكوسل باعث عقيمى مطلق نيست بلكه كسانى كه واريكوسل دارند و عمل مى كنند با كسانى كه واريكوسل دارند وعمل نمى كنند اينست كه انهايى كه عمل مى كنند دو برابر كسانى كه عمل نمى كنند بچه دار مى شوند همين ولى درد ايشان احتمالا ربطى به واريكوسل نداشت بلكه سنگ حالب نيز چنين دردى مى دهد [ 1392-02-31 ]  لینک ثابت
کلمات کلیدی : واريكوسل
سوال : باسلام وخسته نباشید. ۲۷ سالمه مجرد بدون تماس جنسی. در جریان بیماری اینجانب میباشید و دفعه قبل تشخیص دادین که التهاب پروستات دارم. دیروز بار دیگه سونو دادم واریکوسل گرید ۱ در هر دو سمت دیده شد رفتم پیش اورولوژیست سفتازیدیم وریدی نوشت دوبار در روز. آخه این دکتر حتی معاینه بدنی هم نکرد چطور فهمید من چی لازم دارم. من که بیضه هام درد میکنه موقع استمنا دردم بیشتر میشه درد میزنه به پشت کلیه هام و وقتی ضربه کوچیک به بیضه می خوره تا یه هفته درد میگیره. مگه از واریکوسل نیست؟ برام آنتی بیوتیک نوشته. جالبه یه دکتر دیگه برام قرص اعصاب نوشت خواهشا شفاف بفرمایین من چکار کنم. ممنون
دکتر علیرضا نظری : با سلام واريكوسل ذكر شده اهميتي ندارد و نمي تواند عامل درد باشد معمولا اين بيماري به تركيبي از ضد التهاب و آنتي بيوتيك نياز دارد [ 1392-02-03 ]  لینک ثابت
کلمات کلیدی : واريكوسل , التهاب پروستات
سوال : با سلام من تقريبا با قطعات40 كيلويي سروكاردارم كه در13 فروردين ناگهان درد مبهم در بيضه چپ من ايجاد شد.كه پزشك واريكوسل درجه 2 تشخيص داد. سونوگرافي هم واريكوسل نظريه داد.و ازمايش اسپرم كه نرمال بوددكترگفت كه اسپرم كمي ضعيف شده و برايم جين سينگ و كارني تين 250 نوشت.و بعدسه ماه بيا.(من 34 سال و مجرد هستم)1-چرا فعلا دكتر عمل را پيشنهادنكرده و سه ماه برايم دارو نوشته؟2-آيا كار كردن با وسايل سنگين موجب واريكوسل مي شود؟خير؟(20 روز بعد از كار و هنگامي كه تعطيل بوده ام ايجاد شده) 3-آيا امكان دارد از درجه 2 به درجه 3 تبديل شود؟4-بعد از عمل باوسايل سنگين كاردارم احتمال بازگشت وايكوسل بودداردياخير؟با تشكر
دکتر علیرضا نظری : با سلام واريس درجه دو تنها در صورت ناباروري يعني يكسال تلاش ناموفق براي بارداري نياز به درمان دارد و براي افرادي كه قصد بچه دار شدن ندارند حداقل جراحي لازم نيست ولي مي توان دارو استفاده كرد با كار سنگين مرتبط نيست و معمولا درجه آن افزايش ندارد و با يك عمل صحيح در صورت نياز عود ندارد [ 1392-02-01 ]  لینک ثابت
کلمات کلیدی : واريكوسل
سوال : با سلام من 20 ساله و مجرد هستم وقتي به ارولوز مراجعه كردم گفت واريكوسل 3 دارم از تعداد اسپرم نشان داد كه volume2/5 بود ph7/7 بود count56/257 بود progressive 39/3 بود motile53/1 بود roundصفر بود و normal morphology 52 بود دكتر گفت نياز به عمل نيست ويتامين اي نوشت آيا به نظر شما بايد عمل كنم
دکتر محمد جعفر کیانی : بله چون فعلا كه اسپرم دچار مشكل نيست عمل كنيد صد در صد خوب مى شويد ولى با ظاهر شدن اختلال در اسپرم و بعد عمل كردن بهبود ٧٠ در صد است توصيه من ايسنت كه عمل كنيد [ 1392-01-19 ]  لینک ثابت
کلمات کلیدی : اسپرم , واريكوسل
سوال : سلام آقای دکتر.خسته نباشین. پسر 27 ساله مجرد هستم. ماه قبل درددی در سینه داشتم که به دکتر مراجعه کردم که سیتالوپرام 20 و امپرازول دمپرایدن تجویز کرد .5 6 روز استفاده کردم بهتر شدم چون موقع خود ارضایی به نعوظ نمی رسیدم خوردن قرصها رو ول کردم در صورتی که قبلا اینجور نبود . حالا یه کم درد در بیضه هام دارم.فرمودین آزمایش ادرار گرفتم دکتر گفت مشکلی نیست .حالا گفته قرصهارو ادامه بده نا 3 ماه. می خواستم ببینم درد بیضم کم میشه؟ این ها عوارض هم داره؟ ادامه بدم؟
دکتر محمد جعفر کیانی : درد بيضه ممكن است براى پروستاتيت باشد يا واريكوسل بهتر است ترازوسين دو ميلى صبح يك و شب يك عدد ميل كنيد [ 1391-10-02 ]  لینک ثابت
کلمات کلیدی : پروستاتيت , واريكوسل
سوال : با سلام حضور دكتر عزيز كه خيلي سريع پاسخ ميفرماييد من دچار پروستاتيت مزمن شدم دچار اپيديديميت راست دارم ميشم لازم به ذكر است اپيديديميت چپ و عمل كردم مي خواستم بدونم اين عارضه باعث واريكوسل ميشه يا نه
دکتر محمد جعفر کیانی : خير واريكوسل مادرزادى است [ 1391-08-09 ]  لینک ثابت
کلمات کلیدی : واريكوسل
سوال : با عرض سلام...از مریضهای شما هستم..به خاطر دردی که فکر میکدم بخاطر فتخقه به شما مراجعه کردم که پس از انجام آزمایشات تشخیص فتخ ندادین..قرص مدالوسین تجویز کردید که از مصرف آنحدود 20 روز میگذره.سوالم اینه:ارگاسم میشوم ولی اسپرم خارج نمیشود.به نظر شما برای قرص هاست؟بعدش هم دردی در بیضه چپم دارم.grazie mile
دکتر محمد جعفر کیانی : حتما دوست ايتاليايى بله ناشى از تامسولوسين است چون پروستات را شل مى كند منى به داخل مثانه هدايت مى شود و با ادرار تخليه مى شود درد بيضه چپ درد واضحى نبايد باشد بيشتر سنگينى است كه ناشى از واريكوسل مى باشد [ 1391-07-25 ]  لینک ثابت
کلمات کلیدی : واريكوسل
سوال : سلام.من واریکوسل گرید 2 دارم.اسپرم بنده عالی است.دکتر گفت عمل نمیخواد.آیا استمنا باعث میشه تعداد اسپرمها.حرکت اسپرمها.حجم اسپرمها.یا 6 ماه بعد خراب نشه اسپرمها.آبا تشخیص واریکوسل و گرید آن با دست صحیح تره یا با سونو گرافی....؟؟؟
دکتر محمد جعفر کیانی : درجه با معاينه ودستى ولى تشخيص با سونو [ 1391-07-23 ]  لینک ثابت
کلمات کلیدی : واريكوسل
سوال : سلام.من 20 سالمه و دچار واريکسول درجه ي 3 دو طرفه ميباشم که تعداد اسبرمم 60 ميليون ميباشد و وقتي ازمايش را برايتان فرستادم گفتيد خوب است حال اگر من بعد 3 ماه عمل کنم ايا مشکلي در اسبرمم تا ان موقع ايجاد خواهد شد؟2- ايا با استمنا ميتوان جلوي ايجاد اختلال را گرفت؟
دکتر محمد جعفر کیانی : شايد ٢- خير بهتر است قبل از اينكه اسپرم دچار اختلال گردد عمل كنيد [ 1391-07-23 ]  لینک ثابت
کلمات کلیدی : واريكوسل
سوال : با سلام من پسری 15 ساله هستم،حدود 4 سال بود که واریکوسل داشتم،ولی الان حدود 1 ماهه که عمل کردم،مسئله ای که هست اینه که من اصلا تا حالا محتلم نشدم،اولا فکر میکردم که به خاطر استمناء کردنم باشه ولی با ترک استمناء هم محتلم نمیشم،یعنی حتی اگه 50 روز هم استمناء نکنم بازم محتلم نمیشم،میخواستم بدونم آیا این یک مشکل به حساب میاد و ضرر داره؟آیا واریکوسل باعث میشد که من محتلم نشم؟(بعد از عمل واریکوسلم هنوز امتحان نکردم که اگه 20 یا 30 روز استمناء نکنم بازم محتلم نمیشم یا اینکه مشکلم حل شده)آیا این مشکل به خاطر استمناء کردن به وجود اومده؟آیا لازمه که هر 15 - 20 روز یه بار استمناء کنم؟ باتشکر
دکتر محمد جعفر کیانی : شما مشكلى نداريد و كاملا سالم هستيد نگران نباشيد و ربطى به استمناء ندارد [ 1391-07-18 ]  لینک ثابت
کلمات کلیدی : واريكوسل , استمناء
سوال : باسلام_١_آياخارش ناحيه زيربيضه وبيضه ربطي به التهاب پروستات يامثانه داردواينكه كلاعلايم التهاب پروستات چيست؟٢_ميكروسرجري چيست؟ ممنون
دکتر محمد جعفر کیانی : خير ربطى ندارد التهاب پروستات يعنى التهاب پروستات و ميكرسرجرى واريكوسل اگر منظور است شكاف در حد نيم تا يك سانتيمتر و بستن وريدى ها و جدا سازى لنف و شريان ان است [ 1391-07-15 ]  لینک ثابت
کلمات کلیدی : واريكوسل , التهاب بیضه
سوال : سلام.آقای دکتر.من امروز که استمنا کردم زیاد با دست انجام دادم که باعث شد مقداری خیلی کوچک پوست آلتم کنده شود و میسوزد و همیشه بعد از استمنا بیضه هایم شل می شود/آیا اشکالی دارد؟؟آیا استمنا باعث کاهش حجم منی و تعداد سلول آن میشود؟من دارای واریکوسل گرید 1 یا 2 در بیضه سمت چپ هستم...آیا تشخیص واریکوسل با دست است یا سونو گرافی(جراح گفت با دست بین 2 و 3 است ولی سونو گرافی میگه 1 هستش و گفت چون آزمایش اسپرم عالی است هر 6 ماه فقط معاینه توسط جراح و آزمایش اسپرم نمیخواد..این نظر درسته؟؟؟
دکتر محمد جعفر کیانی : براى التهاب پوست كرم الوورا سه با در روز بماليد در رابطه با واريكوسل اگر در اين مرحله عمل كنيد صد در صد بهبود مى يابيد ولى اگر بعد از اختلال در اسپرم عمل كنيد بهبود هفتاد در صد است پس بهتر است براى معاينه و بررسى مجدد به مطب مراجعه كنيددر استمنا هيچ تاثيرى درسلوليا شلى و سفتى بيضه پيش نمى ا ورد براى ان هم درزمان مراجعه بررسى خواهم نمود [ 1391-07-09 ]  لینک ثابت
کلمات کلیدی : واريكوسل , استمناء
سوال : سلام . دکتر لطفا کامل به سوالم توجه کنین وابش خییل واسم مهمه ! من واریکسول گرید 1 دارم (البته 2 دکتر رفتم گفتن ملاک دستگاه سونوگرافی نیست که تشخیص داده ملاک ازمایش دستی میباشد ! به هر حال گرفتن خیلی خیلی کمه) اما بنده یک بیضه تورشن داشت و عمل کردم و در اوردم . الان با توجه به سایز 42 میلیمتری بیضه که سالمه و واریکسول داره پیشنهاد شما چیست ؟ شما گفتین وارسکول همه درجات بیضه را کوچیک میکنه ؟> بروم بردارم ؟ صبر کنم ؟ ایای همین بیضه میتونه منو مثل یه ادم بیضه هورمون ترشح کنه
دکتر محمد جعفر کیانی : بهتر است سونوگرافى كالر داپلر انجام دهيد و معلوم شود برگشت وريدى داريد يا خير درصورت داشتن بهتر است عمل كنيد و بيضه تورشن اگر خارج نشده و اگر زير ٣٥ سال هستيد بهتر است خارج كنيد [ 1391-07-04 ]  لینک ثابت
کلمات کلیدی : بيضه , واريكوسل
 
 
جراحی
بروز رساني : 28-01-1393
مطالب موجود : 111
جراحی
طب فیزیکی
بروز رساني : 28-01-1393
مطالب موجود : 186
طب فیزیکی
پوست و مو
بروز رساني : 28-01-1393
مطالب موجود : 1115
پوست و مو
زنان
بروز رساني : 27-01-1393
مطالب موجود : 227
زنان
تغذیه
بروز رساني : 27-01-1393
مطالب موجود : 516
تغذیه
خانواده
بروز رساني : 26-01-1393
مطالب موجود : 15
خانواده
جراحی زیبایی
بروز رساني : 26-01-1393
مطالب موجود : 141
جراحی زیبایی
گفتار درمانی
بروز رساني : 25-01-1393
مطالب موجود : 27
گفتار درمانی
گوش ، حلق و بینی
بروز رساني : 24-01-1393
مطالب موجود : 150
گوش ، حلق و بینی
پزشکی ورزشی
بروز رساني : 23-01-1393
مطالب موجود : 23
پزشکی ورزشی
طب مکمل
بروز رساني : 21-01-1393
مطالب موجود : 94
طب مکمل
داخلی
بروز رساني : 19-01-1393
مطالب موجود : 104
بیماریهای داخلی
ارتوپدی
بروز رساني : 16-01-1393
مطالب موجود : 32
ارتوپدی
روانشناسی
بروز رساني : 22-12-1392
مطالب موجود : 180
روانشناسی
کودکان و نوزادان
بروز رساني : 04-12-1392
مطالب موجود : 91
کودکان و نوزادان
دهان و دندان
بروز رساني : 03-12-1392
مطالب موجود : 318
دهان و دندان
کلیه و مجاری ادرار
بروز رساني : 30-10-1392
مطالب موجود : 134
کلیه و مجاری ادرار
بهداشت و سلامت
بروز رساني : 30-10-1392
مطالب موجود : 169
بهداشت و سلامت
قلب و عروق
بروز رساني : 07-10-1392
مطالب موجود : 73
قلب و عروق
عفونی
بروز رساني : 16-05-1392
مطالب موجود : 14
عفونی
دیابت
بروز رساني : 16-10-1391
مطالب موجود : 37
دیابت
اعتیاد
بروز رساني : 16-06-1391
مطالب موجود : 26
اعتیاد
آخرین مطالب
1 - ( 2 - دانستنیهای سرطان ( آزمونهای غربالگری سرطان
2 - ده حرکت برای تقویت شانه ها
3 - نکاتی طلایی پیرامون خشکی پوست
4 - مرور کلی بر بارداری و زایمان - قسمت اول
5 - تغذیه و پرکاری تیروئید
6 - درمان جدید روازسه
7 - مراقبت پوست در فصل بهار
8 - رینوپلاستی مدرن - فرم اول
9 - هموروئید ، بواسیر چیست ؟
10 - ( كاربردهای ليزر تراپی ( فتوبيومودوليشن
پربیننده ترین ها
1 - واژه نامه باروری قسمت اول از الف تا س
2 - ريزش ابرو و پرپشت کردن آن
3 - واژینیسموس: اختلال جنسی درمان پذیر اما ناگفته
4 - IPL از بين بردن كك ومك و لكه هاى پوستى با
5 - جدیدترین درمان ونکات شقاق ( فیشر) ( درد شدید ،سوزش
6 - روش صحیح استفاده از کرم ترتینوئین
7 - هفته به هفته با جنین در بارداری-هفته 1 تا 6
8 - عوامل تشدید کننده پسوریازیس یا بیماری پوستی صدف
9 - گلو درد
10 - کاهش چین و چروک صورت بدون تزریق و جراحی
پزشکان متقاضی وب سايت
در پي سوء استفاده برخي افراد از نام و اعتبار شبکه اطلاع رساني پزشک آنلاين که اقدام به عقد قرارداد با پزشکان از طرف اين مجموعه نموده اند ، بدينوسيله به اطلاع ميرساند اين افراد هيچگونه ارتباطي با شبکه اطلاع رساني پزشک آنلاين نخواهند داشت .

لطفا در صورت مشاهده اين افراد ضمن گرفتن مشخصات کامل شخص ، با شماره 6694591-0311 تماس حاصل فرماييد تا برابر قانون و مقررات برخورد شود .

بديهي است در صورت همکاري با اين افراد که مدارکي جعلي نيز تهيه نموده اند ، پزشک آنلاين هيچگونه مسئوليتي را پذيرا نخواهد بود .

جهت عقد قرارداد راه اندازي وب سايت و يا داشتن هر گونه سوال فقط با شماره مذکور تماس حاصل فرماييد و یا به آدرس اصفهان ، خیابان شیخ صدوق جنوبی ، مقابل برج ، ساختمان سازمان نظام پزشکی ، طبقه سوم مراحعه نمایید .
پیام های مفید پزشکی
آیا میدانید پخت طولاني غذا موجب ازبين رفتن مواد مغذي آن مي گردد ؟
وب سايت هاي مرتبط
سازمانهای نظام پزشکی
دانشگاههای علوم پزشکی
انجمن های پزشکی
بیمارستانها
مراکز تحقیقاتی
اطلاع رسانی پزشکی
وب سایت های پر بازدید امروز
1 - دکتر محمد علی نیلفروش زاده
2 - دکتر مریم ملکی
3 - دکتر میترا مولائی نژاد
4 - دکتر محمد والی پور
5 - دکتر صدیقه آذری
6 - دکتر مجید حقیقت
7 - دکتر زهرا صابری
8 - دکتر محمد شیزرپور
9 - دکتر ابراهیم دین محمدی
10 - دکتر پیمان صالحی
پیوند های مفید
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي
سازمان نظام پزشکی ایران
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
دانشگاه علوم پزشکی مشهد
دانشگاه علوم پزشکی تبریز
سازمان نظام پرستاری
سازمان بیمه تامین اجتماعی
سازمان بیمه خدمات درمانی
پایگاه خبری و اطلاع رسانی وب دا
پرتال اطلاعات پژوهشی پزشکی کشور
معاونت غذا و دارو
فرهنگستان علوم پزشکی کشور
سازمان پزشکی قانونی کشور
سازمان انتقال خون ایران
انستیتو پاستور ایران
پژوهشکده رویان
بنیاد امور بیماریهای خاص