کلینیک پوست صدف - پوست ، مو و زیبایی

انواع جوش صورت

کلینیک پوست صدف [ پوست ، مو و زیبایی ]آدرس وب سایت : www.sadafclinic.ir
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند ، بلوک آ ، طبقه سوم ، کلینیک صدف تلفن مطب : 32240827 - 031
آنچه در این مطلب میخوانید

بیشتر مردم در طول زندگی، عارضه پوستی جوش را تجربه می کنند. اگر تا به امروز روی بخشی از پوست بدن شما جوش زده پس به آکنه مبتلا شده اید. تقریبا همه افراد در سن نوجوانی به عارضه آکنه مبتلا می شوند. ابتلا به آکنه در بزرگسالان هم شایع است.
اگر چه علت اصلی آکنه در بزرگسالی به طور کامل مورد بررسی قرار نگرفته است اما محققان بر این باورند که بسیاری از عوامل و فرایندهای بیولوژیکی مشابه و مرتبط با آکنه دوران نوجوانی ممکن است نقش مهمی در آکنه بزرگسالان داشته باشند.

آدرس اینستاگرام کلینیک صدف
آکنه معمولا بر روی پوست صورت شما پدیدار می شود، اما در بسیاری از موارد ممکن است قسمت های دیگر بدن تان نیز به آکنه دچار شوند. شدت جوش می تواند از یک جوش قرمز التهابی کوچک تا آکنه شدید که منجر به اسکار (جای جوش) می شود، متغیر باشد.
به طور کلی، عارضه آکنه زمانی روی پوست شما ظاهر می شود که منافذ پوست بسته شوند و چربی پوست تان راهی برای خروج پیدا نکند. در واقع، تجمع چربی در زیر منافذ پوست باعث ایجاد برآمدگی و رشد باکتری می شود.

جوش سرسیاه

جوش سرسیاه یک نوع آکنه بسیار رایج است. تقریبا همه افراد یک بار در زندگی به جوش سرسیاه مبتلا شده اند. پس اگر شما هم جوش سرسیاه زده اید، خونسرد باشید.
این نوع آکنه نتیجه فرایندهای طبیعی پوست به شمار می آید و به همین دلیل شایع است. برای فهمیدن راه درمان جوش صورت سرسیاه، ابتدا مهم است بدانیم که جوش سرسیاه چیست و چه عوالی باعث بروز جوش سرسیاه می شود.

علت ایجاد جوش سرسیاه چیست

جوش سر سیاه معمولا با بسته شدن فولیکول مو شروع می شود. میلیون ها فولیکول مو روی بدن شما از جمله روی پوست صورت تان وجود دارد. فولیکول مو در واقع منفذی در پوست است که دربرگیرنده ریشه مو است.
هر کدام از فولیکول ها حاوی یک مو و یک غده چربی ساز است. این غده ها، چربی لازم برای نرمی پوست تان را ترشح می کنند. وقتی پوست در حال ریزش سلول های مرده است، این سلول های مرده می توانند وارد فولیکول شده و با چربی پوست مخلوط شوند.
سلول های مرده و چربی پوست مانند یک توده برآمده زیر پوست تجمع پیدا می کنند و با فشار به سطح پوست باعث ایجاد یک برآمدگی به نام کومدون می شوند.
اگر برآمدگی روی منفذ مسدودشده پوست تان، همچنان بسته باقی بماند، برآمدگی ایجاد شده، جوش سرسفید نامیده می شود. اما اگر پوست اطراف برآمدگی باز شود و هوا به داخل نفوذ کند، باعث خاکستری یا سیاه رنگ شدن چربی می شود. به همین دلیل به این نوع برآمدگی ها جوش سرسیاه می گویند.

راه های درمان جوش سر سیاه

جوش های سرسیاه معمولا در قسمت پیشانی، بینی و چانه صورت (منطقه T) ایجاد می شوند. با این حال ممکن است در پشت بدن، سینه، بازوها و شانه ها نیز ظاهر شوند. جوش های سرسیاه در هر جای بدن تان که تراکم فولیکول های مو و غدد چربی بالا باشد، می توانند پدیدار شوند.
رایج ترین راه از بین بردن جوش های سرسیاه استفاده از محصولات موضعی پوست حاوی سالیسیلیک اسید و بنزوئیل پروکساید است. سالیسیلیک اسید می تواند منافذ پوست شما را تمیز و ضدعفونی کند. بنزوئیل پروکساید هم برای از بین بردن باکتری های عامل آکنه مؤثر است.
به یاد داشته باشد که هرگز نباید جوش های سرسیاه را با فشار دادن، نیشگون گرفتن و ترکاندن خارج کنید. این کار باعث التهاب پوست شده که می تواند منجر به اسکار (جای جوش) شود.
نباید با جوش سرسیاه مانند چرک و آلودگی پوست رفتار کنید. حتما به خاطر داشته باشید که اسکارب و لایه برداری پوست راه درمان جوش سرسیاه نیست و می تواند وضعیت آکنه را بدتر کند.

درمان جوش صورت در اصفهان

جوش سرسفید

جوش های سرسفید شایع ترین نوع از انواع جوش صورت محسوب می شوند. البته جوش های سرسفید یکی از خفیف ترین انواع جوش هستند و معمولا می توانید با مراقبت های پوستی مناسب و درمان های موضعی، آنها را درمان کنید.
جوش های سرسفید (در اصطلاح فنی به آنها «کومدون» گفته می شود) فولیکول های مو یا منافذ مسدودشده پوست هستند. در عارضه جوش های سرسفید، منافذ پوست با لایه ای نازک از پوست پوشیده شده که باعث می شود توده برآمده مواد زیر سطح پوست قرار بگیرد.
چون برآمدگی حاصل از تجمع چربی و پوست در معرض هوا قرار نمی گیرد، سفید یا گاهی زردرنگ (رنگ طبیعی چربی و سلول های مرده پوست) باقی می ماند. به همین دلیل این نوع از آکنه جوش سرسفید نامیده می شود.

علت ایجاد جوش سرسفید چیست

اگر به دنبال دلیل جوش صورت سر سفید هستید که روی پوست ظاهر می شوند، باید بدانید علت ایجاد جوش سرسفید مشابه سایر انواع جوش است. هر زمان که غدد چربی ساز پوست شما، چربی بیش از حد تولید کنند، این چربی اضافی می تواند با سلول های مرده پوست مخلوط شده و منافذ پوست تان را مسدود کند.
این فرایند میتواند جوش های سرسیاه و جوش های سرسفید را ایجاد کند. همانطور که پیش تر گفتیم غدد چربی ساز معمولا به علت تغییرات هورمونی در بدن، چربی بیش از اندازه ترشح می کنند.
برای مثال، علت اصلی بروز جوش صورت در بارداری ، افزایش سطح هورمون در سه ماهه اول است. افزایش سطح هورمون ها باعث تولید بیشتر چربی طبیعی روی پوست و در نتیجه ایجاد جوش می شود.
تغییرات هورمونی در بدن علاوه بر دوران بارداری، می تواند در یائسگی، قاعدگی و البته بلوغ رخ دهد.

راه درمان جوش سر سفید

با اینکه جوش سرسفید می تواند به طور ناگهانی روی پوست شما پدیدار شود اما متأسفانه درمانی سریع و فوری ندارد. مؤثرترین درمان ها برای از بین بردن جوش سر سفید زمان بر و طولانی هستند.
بنابراین برای گرفتن نتیجه دلخواه نیاز به درمان پایدار و مداوم دارید. باید این نکته را به یاد داشته باشید که ممکن است پس از چند هفته یا حتی چند ماه هم اثرات قابل توجهی از درمان دیده نشود. پس بهتر است صبور باشیم و آرامش خود را حفظ کنیم.

برای مطالعه بیشتر بخوانید : چه غذاهایی برای جوش صورت مضر است؟


جوش قرمز (پاپول) و جوش چرکی (پوسچول)

وقتی منافذ پوست تان بسته شوند و باکتری عامل ایجاد آکنه در آن منافذ شروع به رشد و تکثیر کند، سیستم ایمنی بدن شما با فرستادن گلبول های سفید خون برای مبارزه با عفونت واکنش نشان می دهد.
ناحیه اطراف برآمدگی، ملتهب، قرمز و متورم می شود. توجه کنید که این نوع عارضه پوستی، آکنه التهابی است که با جوش سرسیاه و جوش سرسفید متفاوت است.
در این نوع آکنه، ناحیه اطراف برآمدگی با پوست قرمزرنگ، ملتهب و متورم مشخص است. از رایج ترین انواع جوش صورت التهابی جوش قرمز (پاپول) و جوش چرکی (پوسچول) است.

چگونه جوش قرمز و جوش چرکی را تشخیص دهیم؟

جوش قرمز (پاپول) برآمدگی گنبدی شکل کوچکی به رنگ صورتی یا قرمز است که به آسانی روی پوست قابل تشخیص است. جوش های قرمز دارای حدود مشخصی هستند که می توانند به اشکال مختلف ظاهر شوند.
جوش های قرمز اغلب روی صورت پدیدار می شوند. گاهی اوقات تعدادی جوش قرمز با هم در یک ناحیه پوست ظاهر می شوند که شبیه به یک ضایعه پوستی و به زبری کاغذ سمباده هستند.
جوش چرکی (پوسچول) به جوش های قرمز شبیه اند با این تفاوت که پر از مایع چرکی زردرنگ با مرکز زرد یا سفیدرنگ هستند. این مایع چرکی حاوی گلبول های سفید مرده خون است که توسط بدن برای مبارزه با عفونت فرستاده شده بودند.

علت ایجاد جوش قرمز و چرکی

تاکنون با تفاوت جوش های سرسیاه و سرسفید با جوش های قرمز و چرکی آشنا شدیم. اگر حالا می خواهید درباره علت ایجاد جوش های قرمز و چرکی بیشتر بدانید. باید بدانید که جوش های قرمز و جوش های چرکی مانند بیشتر انواع جوش، نتیجه افزایش چربی پوست و باکتری داخل منافذی از پوست هستند که با سلول های مرده پوست مسدود شده اند.
هنگامی که مسدود شدن منافذ پوست شما باعث التهاب فولیکول مو شود، جوش قرمز ایجاد می شود. در اثر التهاب، سیستم ایمنی بدن تان گلبول های سفید خون را برای مبارزه با عفونت می فرستد.در این شرایط، گلبول های سفید خون می میرند و درون جوش قرمز جمع می شوند، مایع چرکی افزایش پیدا می کند و جوش قرمز به جوش چرکی تبدیل می شود.

راه درمان جوش قرمز و جوش چرکی

توجه کنید برای از بین بردن جوش قرمز، جوش چرکی و تمام انواع جوش، باید یک برنامه مراقبت روزانه از پوست داشته باشید. اولین قدم در برنامه مراقبت های روزانه از پوست، درمان فعال آکنه است.
درمان روزانه، مداوم و پایدار آکنه در بسیاری از موارد منجر به از بین رفتن جوش های قرمز و جوش های چرکی روی پوست شما می شود. این نکته مهم را همواره به خاطر بسپارید که درمان آکنه باعث پیشگیری از ابتلا به جوش صورت در آینده نیز می شود.
راه های تغییر سبک زندگی برای درمان جوش قرمز و جوش چرکی:
به آرامی و با ملایمت پوست را بشویید و از مالیدن پوست اجتناب کنید.
برای شست و شوی پوست از آب ولرم و صابون ملایم استفاده کنید.
از مواد آرایشی یا لوسیون ها در ناحیه مبتلا به آکنه استفاده نکنید.

کلینیک صدف در اصفهان با بکارگیری جدیدترین متدها ومجهزترین تجهیزات آماده ارائه خدمات لیزرهای جوانسازی به شما عزیزان می باشد.

نسخه اصلی مطلب انواع جوش صورت را در سایت کلینیک پوست صدف بخوانید
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

دکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ]

تکامل ابزار هوش ، راه پر فراز و نشیبی که باید پیموده شود

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

علت و علائم خار پاشنه پا و درمان آن

دکتر علی فرخانی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

سونوگرافی داپلر برای اندازه گیری جریان خون

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

جراحی دیسک های استخوانی شده توراسيك

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

خال های قرمز، سیاه و سبز نشانه چه چیزهایی هستند؟

دکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ]

آب مروارید چشم چگونه درمان میشود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

همه آن چیزی که باید در مورد درمان آسیب های ورزشی بدانید

دکتر علی فرخانی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

ضرورت انجام سونوگرافی داپلر در بارداری

دکتر غلامرضا سیف [ متخصص رادیولوژی و سونوگرافی ]

بی اختیاری ادرار

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

عوامل تاثیر گذار بر مدت زمان ماندگاری بوتاکس

دکتر مینا دادگر [ پوست ، مو و زیبایی ]

تزریق چربی به صورت و بدن چند سال دوام دارد؟

دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]

جوانسازی پشت دست و انگشتان با تزریق چربی

دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]

تزریق چربی به صورت و بدن چه عوارضی دارد؟

دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]

رفع گودی و تیرگی زیر چشم با تزریق چربی

کلینیک بنیتا [ پوست ، مو و زیبایی ]

گونه گذاری با تزریق چربی؛ نحوه انجام، عوارض، مراقبتها و هزینه

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

لیزر موهای زائد صورت و بدن برای خانم ها و آقایان

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

لیزر فرکشنال co2 چیست و چه کاربردهایی دارد

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

لیزر درمانی برای جوانسازی و رفع مشکلات پوست

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

دلایل، پیشگیری و راههای درمان ریزش ابروها و مژه ها

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

بیماری زرد زخم چیست، علائم و راههای درمان

دکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

تزریق چربی به کدام نواحی صورت و بدن امکان پذیر است؟

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

پرطرفدارترین مدل ها برای تزریق ژل لب کدامند؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

دکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ]

جوانسازی دست ها و انگشتان با تزریق چربی

کلینیک بنیتا [ پوست ، مو و زیبایی ]

نانوفت چیست؛ اطلاعات کامل درمورد تزریق چربی به روش نانوفت

کلینیک بنیتا [ پوست ، مو و زیبایی ]

تزریق چربی به صورت و گردن بهترین روش جوانسازی

کلینیک بنیتا [ پوست ، مو و زیبایی ]

اصلاح گودی شقیقه ها با تزریق چربی

کلینیک بنیتا [ پوست ، مو و زیبایی ]

توضیحات کامل در مورد تزریق چربی؛ عوارض،مزایا و هزینه

کلینیک بنیتا [ پوست ، مو و زیبایی ]

چه تغییراتی در شیوه زندگی وجود دارد که می تواند سلامت جنسی را بهبود بخشد؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

لیفت ابرو و شقیقه با تزریق بوتاکس

کلینیک بنیتا [ پوست ، مو و زیبایی ]

لیفت ابرو و شقیقه با تزریق بوتاکس

دکتر مینا دادگر [ پوست ، مو و زیبایی ]
دکتر مجید حقیقت - متخصص کلیه و مجاری ادراری
دکتر مجید حقیقت

متخصص کلیه و مجاری ادراری


www.drhaghighat.ir
شهزاد محمدیان - متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا
شهزاد محمدیان

متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا


www.armitaclinic.ir
دکتر رامین مدرسی - پوست ، مو و زیبایی
دکتر رامین مدرسی

پوست ، مو و زیبایی


www.doctormodaresi.ir
دکتر لادن ناظمی - پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی
دکتر لادن ناظمی

پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی


www.doctornazemi.ir
دکتر میترا مولائی نژاد - متخصص سلامت جنسی و باروری
دکتر میترا مولائی نژاد

متخصص سلامت جنسی و باروری


www.drmolaei.ir
دکتر منصوره پژمان منش - متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی
دکتر منصوره پژمان منش

متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی


www.dr-pejmanmanesh.ir
دکتر عنایت الله ایزدی - متخصص کلیه و مجاری ادراری
دکتر عنایت الله ایزدی

متخصص کلیه و مجاری ادراری


www.izadidr.ir
دکتر علیرضا واعظ شوشتری - متخصص پوست ، مو و زیبایی
دکتر علیرضا واعظ شوشتری

متخصص پوست ، مو و زیبایی


www.drvaez.ir
دکتر رضا رباطی - متخصص پوست و مو
دکتر رضا رباطی

متخصص پوست و مو


www.drrobati.ir
دکتر شهریار لقمانی - فوق تخصص جراحی پلاستیک
دکتر شهریار لقمانی

فوق تخصص جراحی پلاستیک


www.drloghmani.ir
دکتر غلامرضا سیف - متخصص رادیولوژی و سونوگرافی
دکتر غلامرضا سیف

متخصص رادیولوژی و سونوگرافی


www.drseif-radiology.ir
دکتر سلمان فلاح - متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
دکتر سلمان فلاح

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی


www.drsalmanfallah.ir
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت