شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین - پرتال اطلاع رساني

نکته های مهم درباره لوازم آرایشی میکروب زا

شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.ir

درست است که پوست شما بسیار حساس است و باید قدر سلامت آن را بدانید و از محصولات با کیفیت برای آن استفاده کنید اما اگر مراقب بهداشت آنها نباشید نه تنها از فواید این محصولات بهره مند نمی شوید بلکه به پوست تان آسیب هم می زنید.این مراقبت ها آن قدر مهم هستند که اگر هرکدام شان را رعایت نکنید قطعا از وضعیت پوست تان ناراضی خواهید بود. شرط انجام این عادت ها و مراقبت ها این است که اول تنبل نباشید و دوم اینکه روزانه آنها را انجام دهید.

برس های آرایشی ، دشمن شماره یک
خیال نکنید حالا که برای رژگونه یا سایه تان برس گرفته اید قرار نیست مدام العمر آن را همانطور که هست استفاده کنید. یکی از مراقبت های مهم از پوست شما مربوط به همین برس هاست. این برس ها راحت می توانند یک محیط مناسب برای رشد باکتری ها برای تان ایجاد کنند و با وجود آلودگی که دارند شما آنها را روی پوست تان استفاده کنید و خب نتیجه این می شود که صورت تان جوش می زند یا دچار التهاب میشود که اگر به موقع به دادش نرسید عفونت های پوستی شدید را موجب می شود. بنابراین یکی از کارهای مهم شما تمیز کردن این برس هاست. برای این کار باید اول از همه آنها را با آب بشویید تا تمام موادی که به آن چسبیده پاک شود، حالا برای اینکه برس تمیزتر شود یکی دو قطره شامپو روی آن بریزید و بگذارید کف کند. کمی صبر کنید و بعد به طور کامل آن را بشویید تا همه کف ها پاک شود. بهتر است ابتدا با یک حوله یا پارچه تمیز آب آن را بگیرید و بعد اجازه دهید در هوای آزاد خشک شود. بگیرید. اگر می خواهید بدانید که این کار را هرچند وقت یک بار باید انجام دهید باید گفت برس های محصولات آرایشی در زمان شست وشو کمی متفاوت هستند. برس سایه چشم و کرم پودر تقریبا هر روز باید شسته شود اما برای برس رژگونه و پنکیک هفته ای دو بار کافی است. حالا که رعایت بهداشت برس های خودتان این قدر مهم است حتما می دانید که استفاده از برس آرایشی دیگران چه خطراتی برای پوست تان دارد.

تاریخ گذشته ها را دور بریزید
دو سال است یک جعبه کامل از انواع رنگ های سایه را دارید و مهمانی به مهمانی آن را برمی دارید و سایه مناسب با رنگ لباس تان را استفاده می کنید غافل از این که مدت هاست این سایه تاریخ مصرفش سر آمده است و حالا محیط مناسبی برای رشد باکتری هاست. بهتر است خسیسی را کنار بگذارید، باور کنید سلامت و زیبایی تان بیشتر از اینها ارزش دارد. وقتی از محصولات آرایشی و بهداشتی تاریخ گذشته ا ستفاده می کنید باید منتظر انواع حساسیت های پوستی و حتی عفونت های چشمی باشید. علاوه بر دقت در تاریخ مصرفی که روی محصول ذکر شده هنگام استفاده به غلظت و ساختار ماده آرایشی دقت کنید و در صورت هرگونه تغییر یا بو از مصرف آن خودداری کنید.

جای مشخص بگذارید
خیلی از ما تنها دو جا برای نگهداری از محصولات آرایشی مان سراغ داریم: کیف آرایش، کشوی میزتوالت. در حالی که شرط سالم ماندن محصولات آرایشی و بهداشتی این است که در مکان مناسب نگهداری شود چون ممکن است دمای نامناسب موجب ایجاد قارچ و کپک و حتی رشد باکتری شود. حمام و ماشین تان به دلیل دما و رطوبت متغیر به هیچ عنوان جای مناسبی برای نگهداری این محصولات نیست. بهتر است محصولات آرایشی به خصوص آنهایی که ویتامین C دارند را دور از نور و گرما قرار دهید یک جای خشک و خنک برای آنها در نظر بگیرید تا خیال تان از بابت بهداشت محصولات راحت باشد. اما همه ماجرا به اینجا ختم نمی شود. برای داشتن پوستی خوب باید موارد زیر را هم رعایت کنید.

آنتی اکسیدان بخورید
داشتن پوست سالم و شاداب فقط به مراقبت در استفاده از محصولات بهداشتی و آرایشی با کیفیت و رعایت بهداشت استفاده از آنها نیست. یکی از عادت هایی که به شما در داشتن پوستی پرطراوت کمک می کند مواد غذایی است که مصرف می کنید. شاید ندانید که سیب زمینی شیرین، انواع سبزی های برگ سبز، ماهی و مرکبات چقدر برای پوست مفید است. کاری که سیب زمینی شیرین می کند این است که مقدار آنتی اکسیدن های بدن را زیاد و رادیکال های آزاد را کم میکند. مرکبات از جمله پرتقال، لیمو، گریپ فروت و … منابع فوق العاده کلاژن هستند که به سفت شدن و سفت ماندن پوست کمک می کنند. علت توصیه به استفاده از سبزی های برگ سبز از جمله اسفناج و کلم بروکلی هم غنی بودن آنها از ویتامین A است که به تولید سلول های جوان و دفع سلول های مرده کمک بسیار زیادی می کند و پوست شما صاف نگه می دارد. وقتی پوست ویتامین A نداشته باشد خشک و زبر شده و خب همین خشکی موجب ایجاد چین و چروک و از دست رفتن شادابی پوست می شود. حتما می دانید که انواع ماهی مانند سالمون، ماهی تن و ماهی قزل آلا بیشترین میزان امگا۳ را دارند که خاصیت آن پیشگیری از پیری پوست است. گوشت ماهی به دلیل داشتن روی و آهن سلول های پوستی را بازسازی می کند. بنابراین مدام پوست تازه جای پوست مرده را می گیرد و جریان خون با رسیدن آهن به گلبول های قرمز و اکسیژن رسانی زیر پوست انجام می گیرد.

جوش بیخود نزنید
همه میدانیم که استرس دنیای امروز خطرات بسیاری برای سلامت ما به همراه دارد. اما تاثیر اضطراب و استرس بر پوست بیشتر از حد تصور است به طوری که با داشتن استرس روزانه، پوست حساس شده و همین حساسیت واکنش های پوستی را به دنبال خواهد داشت. آکنه بزرگسالان و حتی پسوریازیس هم با استرس و اضطراب تشدید می شود و جوش های عفونی و التهابی هم افزایش پیدا می کند. تازه این بخشی از تاثیر استرس بر پوست است. نکته اینجاست که علاوه بر پوست، مو و ناخن نیز تحت تاثیر این معضل شکننده می شوند و ریزش موها چندبرابر می شود. استرس شما را ضعیف می کند و همین ضعف مقاومت پوست را در مقابل عوامل بیرونی کم کرده و به راحتی آن را در معرض آلرژی و التهاب قرار می دهد. به همین دلیل یکی از کارهایی که در طول روز باید انجام دهید این است که این استرس را مدیریت کنید تا هم اعصاب آرامتری داشته باشید و هم پوست تان سالم بماند. اگر می خواهید اضطراب تان کم شود بهتر است ورزش های تمرکزی از جمله یوگا انجام دهید.

۳ دقیقه وقت بگذارید
یکی از رموز داشتن پوست سالم این است که آن را مرطوب نگهدارید. اما می دانید آبرسانی غلط به پوست و استفاده از برخی مرطوب کننده ها شما را از داشتن پوستی شفاف و تازه دور می کند؟ بهترین زمان استفاده از مرطوب کننده وقتی است که پوست تان را شسته اید یا حمام کرده اید . تا ۳ دقیقه بعد از نمدار بودن پوست می توانید از مرطوب کننده استفاده کنید. خیس بودن پوست جذب رطوبت را بیشتر می کند. مرطوب کننده قرار نیست پوست شما را مرطوب کند بلکه فقط به حفظ رطوبت طبیعی پوست تان کمک می کند.

خوب بخوابید
هیچ چیز مثل یک خواب خوب نمی تواند بر سلامت پوست شما اثر بگذارد. درست است که سرتان شلوغ است و خوابتان کم شده اما باید این نکته را بدانید که خواب کافی به تنهایی بار زیادی از زیبایی پوست شما را به دوش می کشد. وقتی خوب نخوابید، استرس و اضطراب تان بیشتر می شود و همانطور که گفته شد استرس هم همراه با بیخوابی دو عامل تشدید کننده برای تهدید پوست سالم هستند. کم خوابی بدون شک میزان انرژی شما را کم می کند و شادابی شما را هم تحت تاثیر قرار می دهد.

روغن یادتان نرود
وقتی می خواهید از مرطوب کننده برای پوست تان استفاده کنید به نوع پوست تان توجه کنید. اگر پوست تان خشک است بهتر است انواعی را بخرید که در ساختشان روغن به کار رفته است. این نوع مرطوب کننده ها پوشش سالمی روی پوست ایجاد می کنند و مانع از بین رفتن آب و رطوبت پوست می شوند. در میان انواع روغن ها می توانید روغن دانه آفتابگردان و روغن زیتون را انتخاب کنید. کاری که روغن دانه آفتابگردان برای پوست می کند این است که مقاومتش را در برابر انواع عفونت ها افزایش می دهد. روغن زیتون هم منبع غنی آنتی اکسیدان است. اما لازم به ذکر است اگر پوست تان مستعد جوش زدن است بهتر است از این روغن استفاده نکنید.

متخصص را جدی بگیرید
درست است که مراقبت های ذکر شده می تواند تا حدود زیادی سلامت پوست تان را تضمین کند اما بهتر است دست کم یک بار در سال به متخصص پوست و مو مراجعه کنید چون او می تواند به صورت تخصصی پوست و موی شما را بررسی کرده و با توجه به وضعیتی که دارد بهترین مراقبت های پوستی را توصیه کند. این در صورتی است که پوست تان مشکل خاصی مانند اگزما، پسوریازیس، روزآسه (آکنه بزرگسالی) و… نداشته باشد. در غیر این صورت مراجعه به متخصص باید مداوم و در فواصل زمانی کوتاه انجام شود تا به سرعت درمان لازم در نظر گرفته شود.


درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

دکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ]

ریزش مو 1

دکتر شهریار پیرانی [ پوست و مو ]

ورزشهای روی صندلی برای درمان آرتروز زانو

دکتر علی نقره کار [ متخصص درد ]

ژل آبرسان تزریقی چیست و چه کاربردی دارد؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

آشنایی با عوارض تزریق ژل گونه

دکتر لادن ناظمی [ پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی ]

کاربرد لیزر برای دور چشم چیست؟

دکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ]

ترک سیگار ـ قسمت اول

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

تست کرونا در منزل؛دقت بالا و پاسخ دهی سریع

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

مهمترین علل ریزش مو در مردان و درمان آن

دکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ]

عمل جراحی درمانی بینی شامل چه مواردی می شود ؟

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

عوامل تاثیر گذار بر مدت زمان ماندگاری بوتاکس

دکتر مینا دادگر [ پوست ، مو و زیبایی ]

تزریق چربی به صورت و بدن چند سال دوام دارد؟

دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]

جوانسازی پشت دست و انگشتان با تزریق چربی

دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]

تزریق چربی به صورت و بدن چه عوارضی دارد؟

دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]

هر آنچه که باید درباره کشیدن بخیه های بلفاروپلاستی بدانید

دکتر شهریار لقمانی [ فوق تخصص جراحی پلاستیک ]

رفع گودی و تیرگی زیر چشم با تزریق چربی

کلینیک بنیتا [ پوست ، مو و زیبایی ]

گونه گذاری با تزریق چربی؛ نحوه انجام، عوارض، مراقبتها و هزینه

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

لیزر موهای زائد صورت و بدن برای خانم ها و آقایان

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

لیزر فرکشنال co2 چیست و چه کاربردهایی دارد ؟

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

لیزر درمانی برای جوانسازی و رفع مشکلات پوست

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

دلایل، پیشگیری و راههای درمان ریزش ابروها و مژه ها

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

بیماری زرد زخم چیست، علائم و راههای درمان

دکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

تزریق چربی به کدام نواحی صورت و بدن امکان پذیر است؟

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

قبل و بعد از تزریق چربی به باسن چه نکاتی را رعایت کنیم؟

دکتر ایمان نیکخو [ پوست ، مو و زیبایی ]

علت کوچک شدن چشم بعد از عمل بلفاروپلاستی

دکتر شهریار لقمانی [ فوق تخصص جراحی پلاستیک ]

پرطرفدارترین مدل ها برای تزریق ژل لب کدامند؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

دکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ]

هایفوتراپی؛ لیفتینگ پوست صورت و گردن بدون جراحی

دکتر فریبا خضرایی [ پوست ، مو و زیبایی ]

پلک با هایفوتراپی؛ مزایا، ماندگاری، عوارض و هزینه

دکتر فریبا خضرایی [ پوست ، مو و زیبایی ]

جوانسازی دست ها و انگشتان با تزریق چربی

کلینیک بنیتا [ پوست ، مو و زیبایی ]

نانوفت چیست؛ اطلاعات کامل درمورد تزریق چربی به روش نانوفت

کلینیک بنیتا [ پوست ، مو و زیبایی ]

تزریق چربی به صورت و گردن بهترین روش جوانسازی

کلینیک بنیتا [ پوست ، مو و زیبایی ]
دکتر عنایت الله ایزدی - متخصص کلیه و مجاری ادراری
دکتر عنایت الله ایزدی

متخصص کلیه و مجاری ادراری


www.izadidr.ir
دکتر منصوره پژمان منش - متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی
دکتر منصوره پژمان منش

متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی


www.dr-pejmanmanesh.ir
دکتر شهریار لقمانی - فوق تخصص جراحی پلاستیک
دکتر شهریار لقمانی

فوق تخصص جراحی پلاستیک


www.drloghmani.ir
دکتر بهرام اشراقی - فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم
دکتر بهرام اشراقی

فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم


www.dreshraghi.ir
دکتر مجید حقیقت - متخصص کلیه و مجاری ادراری
دکتر مجید حقیقت

متخصص کلیه و مجاری ادراری


www.drhaghighat.ir
دکتر لادن ناظمی - پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی
دکتر لادن ناظمی

پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی


www.doctornazemi.ir
شهزاد محمدیان - متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا
شهزاد محمدیان

متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا


www.armitaclinic.ir
دکتر سید سلمان فاطمی - متخصص داخلی مغز و اعصاب
دکتر سید سلمان فاطمی

متخصص داخلی مغز و اعصاب


www.dr-salmanfatemi.ir
دکتر رضا رباطی - متخصص پوست و مو
دکتر رضا رباطی

متخصص پوست و مو


www.drrobati.ir
دکتر میترا مولائی نژاد - متخصص سلامت جنسی و باروری
دکتر میترا مولائی نژاد

متخصص سلامت جنسی و باروری


www.drmolaei.ir
دکتر رامین مدرسی - پوست ، مو و زیبایی
دکتر رامین مدرسی

پوست ، مو و زیبایی


www.doctormodaresi.ir
دکتر علیرضا واعظ شوشتری - متخصص پوست ، مو و زیبایی
دکتر علیرضا واعظ شوشتری

متخصص پوست ، مو و زیبایی


www.drvaez.ir
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت